Colorful Rose

RESPONSIBILITY!!!

huh!! berkenaan tanggungjawab... ish!!! teruk betul la perangai pegawai pegawai kat pejabat ni... samada pekerja mahupun majikan... sama je perangai... TAK ADA tanggungjawab...!! buat pekerja sambilan macam aku ngan kawan2 aku ni macam hamba abdi diorang..  hello!!! macam ni ke perangai korang??? Oh please!!!! irritating betul... macam mana orang atasan ni pandang diorang?? pandang seperti boleh diharapkan.. walhal!!! kerja tu semuanya banyak dilakukan oleh pekerja bawahan kau!! kau tahu nak mengarahkan, menghentamkan, mengherdikkan, memalukan orang... eeeuuwwww!! orang macam ni x layak dipanggil pemimpin laaaa... aku betul2 da marah ni... 

Kawan aku pregnant, di arah buat keje macam2... okay la.. tu xpe lagi sebab dia still sihat.... tapi yang aku hangin sekarang ni.... kau mintak tolong dengan orang.. ade tak perkataan "TOLONG" da minta tolong ade tak cakap "TERIMA KASIH"!!! manusia apa ko ni??? orang tua ganyut... tu la pangilan yang sesuai dengan kau... 

HISH!! tension yang teramat da ni... orang dok call aku tanya pasal document dia da siap belum... puas la aku mencari cari kat mana document tu... sume jawab x tau.. woi!!! ni keje kau.. kenapa plak aku yang nak kene ribut mencari document tu??? bantai la kau... masing2 buat x tau je kan... okay,.. aku pun buat xtau jugak... nasib laa.. menjawab la korang esok.. aku nampak je tuan punya document tu datang.. aku terus cabut lari... malas aku nak amek tau... 
There was an error in this gadget

up